Surinaams en veganistisch?

Gepubliceerd op: 26 maart 2024

Totale weergaven 111Waarvan vandaag 1

Hey Smaakavonturiers!

Ben je klaar voor een culinaire reis die al je verwachtingen overtreft? Kom dan naar The Old Soul aan de Hobbemakade71 in Amsterdam Zuid, waar we de ondenkbare combinatie van Surinaams en vegan tot leven brengen!? Ja, echt waar! We weten het, het klinkt als een gekke combi, maar geloof ons, het is een gamechanger.

Waarom The Old Soul?

Uniek Surinaams vegan genot. Ja, je hebt het goed gehoord! Onze chefs hebben de traditionele Surinaamse smaken vertaald naar verrukkelijke vegan gerechten. 

 Sceptisch?

Wij ook ooit! We begrijpen de twijfels. De meesten denken: “Surinaams zonder vlees? Is dat wel lekker?” Bij ons proef je dat het niet alleen lekker is, maar verbluffend!

 Passie, Creativiteit en Liefde

Bij The Old Soul geloven we in passie, creativiteit en liefde voor koken. Het resultaat? Gerechten die de magie van Surinaams eten behouden, zonder vlees.

Wat kun je verwachten

Smaakvolle ontdekking: Onze gerechten zijn een feest voor je smaakpapillen. Zo lekker dat zelfs de grootste vleesliefhebber het niet zal missen.

Overtuigde experts: De NRC en het Parool zijn overtuigd na een bezoek aan The Old Soul. Ze waren net zo sceptisch als jij, maar nu? Fans van de ondenkbare combinatie!

*Toeristen zijn fan:* Zelfs toeristen ontdekken de Surinaamse smaak zonder vlees bij ons. Een ervaring die je niet mag missen.

Reserveer je plekje bij The Old Soul

Benieuwd naar deze magische smaakervaring? Reserveer je plekje bij The Old Soul op onze website. Kom langs en ontdek waarom Surinaams vegan eten de nieuwe sensatie is!

Kom snel proeven en laat je verwonderen in Amsterdam Zuid!*

Met smaakvolle groeten,

Het Team van The Old Soul, waar de magie van Surinaams vegan eten tot leven komt.

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke smaakexplosie met The Old Soul Christmas Box

  • Ontdek de hemelse smaak van pindasoep bij The Old Soul in Amsterdam Zuid