High Tea

Stap binnen bij The Old Soul, een oase van smaken waar Surinaamse culinaire tradities samenkomen met een eigentijdse twist. Gelegen in het hart van Amsterdam, bieden we een unieke ervaring die niet alleen de zintuigen betovert, maar ook de ziel voedt. Welkom bij onze Vegan Surinaamse High Tea, waar we de kunst van genieten combineren met een bewuste keuze voor veganistische lekkernijen.

Onze High Tea bij The Old Soul is een eerbetoon aan de rijke diversiteit van de Surinaamse keuken, maar dan met een plantaardige twist. Verwacht een scala aan heerlijke hartige en zoete lekkernijen, allemaal huisgemaakt en volledig veganistisch. Van smeuïge pindakaas brownies tot verfijnde kokos-limoen cupcakes, onze gebakjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen.

Onze Vegan Surinaamse High Tea is meer dan alleen een maaltijd; het is een ervaring om te koesteren. Neem plaats in onze sfeervolle ambiance, omringd door vrienden en familie, en laat ons je meenemen op een culinaire reis vol verrassingen en genot. Ontsnap aan de drukte van de stad terwijl je geniet van de warme gastvrijheid van The Old Soul.

Bij The Old Soul streven we ernaar om niet alleen heerlijke gerechten te serveren, maar ook om een positieve impact te hebben op onze planeet en gemeenschap. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten, lokaal geproduceerd en met zorg geselecteerd. Op deze manier kunnen onze gasten genieten van een High Tea die niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt.

Kom langs bij The Old Soul en laat ons je verwennen met onze Vegan Surinaamse High Tea, waar traditie en innovatie samenkomen in elk hapje. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen bijzondere herinneringen te creëren die lang zullen blijven hangen.

Voedsel verbindt

Waar je ook vandaan komt, wie je ook bent, zodra je bij elkaar komt om te eten ontstaat er connectie. In de Surinaamse cultuur speelt eten een belangrijke rol.

Biologische producten

Producten die op een biologische wijze zijn geteeld.

Suikervrije producten

Producten zonder suiker, maar vervangende ingrediënten.

Lactose-en diervrij

Producten zonder koemelk of andere dierlijke producten.