High Tea

Welkom bij The Old Soul, waar we de heerlijke smaken van Surinaamse keuken samenbrengen met een eigentijdse twist en een hart voor veganistisch eten. Gelegen in het hart van Amsterdam, bieden we niet alleen een unieke eetervaring in ons restaurant, maar streven we er ook naar om onze verrukkelijke gerechten naar jouw speciale gelegenheden te brengen.

Of je nu een bedrijfsevenement, een bruiloft, een verjaardagsfeestje of een intieme bijeenkomst organiseert, onze catering op locatie biedt een scala aan mogelijkheden om jouw gasten te verwennen met onze smaakvolle en voedzame gerechten. Van kleurrijke veganistische schotels tot traditionele Surinaamse lekkernijen, wij staan klaar om een menu op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw smaak en behoeften.

Ons toegewijde team van chefs en cateringprofessionals staat garant voor een onberispelijke service en een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij we elk detail zorgvuldig afstemmen om aan jouw verwachtingen te voldoen en je gasten te verrassen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor catering op locatie te bespreken. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot evenement, wij zijn er om je te helpen van begin tot eind. Laat ons jouw speciale dag nog specialer maken met de heerlijke smaken van The Old Soul.

Laat The Old Soul jouw volgende evenement tot leven brengen met onze gepassioneerde benadering van veganistisch eten en onze liefde voor de Surinaamse keuken. Neem contact met ons op en laat ons samen iets bijzonders creëren.

Voedsel verbindt

Waar je ook vandaan komt, wie je ook bent, zodra je bij elkaar komt om te eten ontstaat er connectie. In de Surinaamse cultuur speelt eten een belangrijke rol.

Biologische producten

Producten die op een biologische wijze zijn geteeld.

Suikervrije producten

Producten zonder suiker, maar vervangende ingrediënten.

Lactose-en diervrij

Producten zonder koemelk of andere dierlijke producten.