Over ons

Welkom bij The Old Soul, waar traditionele Surinaamse smaken samensmelten met een eigentijds veganistisch twist. Gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam, nemen we je mee op een culinaire reis die de rijke erfgoed van Surinaamse keuken eert, terwijl we ook een gezonde en duurzame benadering omarmen.

Bij The Old Soul draait alles om het delen van passie voor goed eten en het koesteren van de ziel van traditionele gerechten. Onze missie is om een verfrissende kijk te bieden op Surinaamse culinaire tradities, waarbij we de smaken van het verleden behouden en tegelijkertijd nieuwe, innovatieve gerechten creëren die alle zintuigen prikkelen.

Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan veganistische gerechten zonder concessies te doen aan smaak en authenticiteit. Onze getalenteerde chefs combineren verse, lokaal geproduceerde ingrediënten met klassieke Surinaamse kruiden en specerijen, om gerechten te creëren die zowel voedzaam als verrukkelijk zijn.

Bij The Old Soul geloven we in het creëren van een warme en uitnodigende sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Of je nu een doorgewinterde veganist bent, een liefhebber van de Surinaamse keuken, of gewoon op zoek bent naar een unieke eetervaring, wij heten je van harte welkom.

Onze passie voor voedsel, gemeenschap en duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen heerlijke maaltijden te serveren, maar ook om een positieve impact te hebben op onze omgeving en de wereld om ons heen.

Kom en ontdek de tijdloze magie van The Old Soul – waar oude tradities samenkomen met nieuwe ideeën en waar elk gerecht een verhaal vertelt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen herinneringen te creëren die lang zullen blijven hangen.

Voedsel verbindt

Waar je ook vandaan komt, wie je ook bent, zodra je bij elkaar komt om te eten ontstaat er connectie. In de Surinaamse cultuur speelt eten een belangrijke rol.

Biologische producten

Producten die op een biologische wijze zijn geteeld.

Suikervrije producten

Producten zonder suiker, maar vervangende ingrediënten.

Lactose-en diervrij

Producten zonder koemelk of andere dierlijke producten.