Feestelijke smaakexplosie met The Old Soul Christmas Box

Gepubliceerd op: 26 maart 2024

Totale weergaven 52Waarvan vandaag 1

Hey Foodies,

De feestdagen staan voor de deur en wat past er nu beter bij een knallend feest dan een smaakvolle explosie op je bord?

The Old Soul’s Christmas box. Deze feestelijke lekkernijen zijn niet alleen een eerbetoon aan de Surinaamse keuken, maar ook de perfecte manier om jouw komende feestdagen naar ongekende hoogten te tillen.

Smaakvol feest op tafel

Picture this: je tafel gevuld met knapperige Pomballen, Cassava croquetten die smelten op je tong, Surinaamse pasteitjes die een dans van smaken uitvoeren, Jamaican Run Dón pasteitjes die je meenemen op een exotische reis, en vegan zalmpasteitjes die een moderne twist toevoegen aan het traditionele feestmaal. Een menu dat schreeuwt: “Feest is ON!”

Bestellen is simpel, Genieten is zeker

Maak je geen zorgen over urenlang in de keuken staan. The Old Soul’s Christmas box is beschikbaar vanaf nu en je kunt nu al je bestelling plaatsen op theoldsoul.nl. Voor slechts €52 haal je een smaakvolle festivalknaller in huis. En het beste gedeelte? Geen stress! Bestel 48 uur van tevoren, en wij zorgen voor de rest. 

Waarom The Old Soul kiezen

De feestdagen draaien om samen zijn en genieten van goed gezelschap en geweldig eten. Bij The Old Soul geloven we in het delen van authentieke smaken die een glimlach op ieders gezicht toveren. Onze Christmas box met heerlijke soulful bites, is doordrenkt met liefde en vakmanschap, zodat jij zonder gedoe kunt genieten van heerlijk eten. 

Laat het feest beginnen

Wacht niet langer! Surf naar theoldsoul.nl, plaats je bestelling, en maak je klaar voor een smaakvolle reis tijdens deze feestdagen. Nodig je dierbaren uit, deel je feestelijke momenten op social media met #TheOldSoulFeast en #SoulfulBitesHoliday, en laat die smaakrevolutie beginnen. 

Eet smakelijk en gezellige feestdagen!

 

Het The Old Soul Team

Gerelateerde berichten

  • Surinaams en veganistisch?

  • Ontdek de hemelse smaak van pindasoep bij The Old Soul in Amsterdam Zuid